Enthousiaste en ervaren kandidaat-notaris vennootschapspraktijk gezocht

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren kandidaat-notaris met affiniteit binnen de vennootschapspraktijk? Ben jij enthousiast, betrokken en collegiaal? Ben jij de kandidaat-notaris die ons vennootschapsteam wil komen versterken?

Wat ga je doen als kandidaat-notaris?

Je biedt de gewenste kennis en ervaring binnen de vennootschapspraktijk. Belangrijk is dat je een diversiteit aan vennootschappelijke vraagstukken zelfstandig kunt uitwerken. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

het voeren van besprekingen met cliënten; het opstellen van diverse aktes, (aandeelhouders)overeenkomsten, volmachten en verklaringen; het onderhouden van contacten met cliënten, accountants, banken en diverse andere tussenpersonen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Wij zoeken een kandidaat-notaris met aantoonbare ervaring in de vennootschapspraktijk, een collegiale en positief ingestelde teamspeler die onder druk blijft presteren. Iemand die flexibel en klantgericht is en beschikt over een gezonde, commerciële inslag. Je bent accuraat en je bent sterk in het analyseren van gegevens.

Ons aanbod

Afwisselend werk op de vennootschapspraktijk. Een uitdagende baan die het liefst fulltime, maar eventueel parttime kan worden ingevuld. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Een passende beloning, uitzicht op een vast dienstverband en mogelijk een kans tot opvolging danwel toetreding.

Ben je enthousiast geworden?

Zoek jij een nieuwe uitdaging, voldoe je aan ons profiel en ben je gemotiveerd om met het team vennootschapsrecht de schouders er onder te zetten? Stuur dan je motivatie en cv naar mevrouw M. Kooiman: m.kooiman@hkp-notarissen.nlPrintversie

Naar boven