Kandidaat-notaris PFR met waarnemingsbevoegdheid gezocht voor een periode van 6 maanden

 

Wie zoeken wij?

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij voor een tijdelijke invulling van zes maanden in de periode februari 2021 tot en met juli 2021, een ervaren (freelance) kandidaat-notaris met affiniteit binnen de personen- en familiepraktijk die tevens waarnemingsbevoegdheid heeft. Ben jij enthousiast, betrokken en collegiaal? Ben jij de kandidaat-notaris die ons team tijdelijk wil komen versterken?

Wat ga je doen als kandidaat-notaris?

Je biedt de gewenste kennis en ervaring binnen de personen- en familierechtpraktijk.

Belangrijk is dat je een diversiteit aan familierechtelijke vraagstukken zelfstandig kunt uitwerken.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

- het voeren van besprekingen met cliënten;

- het passeren van akten;

- het opstellen van diverse aktes, volmachten en verklaringen;

- het onderhouden van contacten met cliënten, gemeentelijke instellingen en diverse tussenpersonen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Wij zoeken een kandidaat-notaris met aantoonbare ervaring in de personen- en familierechtpraktijk, waarnemingsbevoegd, een collegiale en positief ingestelde teamspeler die onder druk blijft presteren. Iemand die flexibel en klantgericht is en beschikt over een gezonde, commerciële inslag. Je bent accuraat en je bent sterk in het analyseren van gegevens.

Ons aanbod

Afwisselend werk op de personen- en familierechtpraktijk. Een uitdagende (tijdelijke) baan die het liefst fulltime kan worden ingevuld. Een passende beloning en eventueel uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je enthousiast geworden?

Zoek jij een tijdelijke uitdaging, voldoe je aan ons profiel en ben je gemotiveerd om met het team personen- en familierecht de schouders er onder te zetten? Stuur dan je motivatie en C.V. naar mevr. M. Kooiman: m.kooiman@hkp-notarissen.nl.

 Printversie

Naar boven