Kantoormanager

Weet jij van aanpakken, ben jij ambitieus, communicatief sterk en stressbestendig? Heb je affiniteit met ICT en vind je het fijn om mensen te ontzorgen, processen te optimaliseren en bij te dragen aan een fijne werksfeer? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kantoormanager die ons team komt versterken. 

Over de organisatie
HKP Notarissen is een eigentijds, full-service notariskantoor in Eindhoven. Met een enthousiast team van twintig deskundige medewerkers werken we dagelijks aan de juridische vraagstukken van onze cliënten. We kennen een informele werksfeer en hechten aan een collegiale en proactieve houding. Waar wij voor staan is vakkundig advies en persoonlijke aandacht voor de cliënt vanuit een (pro)actieve aanpak.

Jouw werkzaamheden:
- ondersteunen en ontlasten van het management van A tot Z;
- professionaliseren van personeelsmanagement; 
- contact en contract onderhouden met leveranciers;
- aanspreekpunt op het gebied van ICT;
- huisvesting;
- wetgeving (o.a. AVG/WWFT);
- structureren en optimaliseren bedrijfsprocessen;
- commercialiseren van de organisatie.

Wat zijn je kwaliteiten?
Je bent een teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. We zoeken iemand die houdt van aanpakken en weet prioriteiten te stellen. 

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en bent niet op je mondje gevallen. Je signaleert zaken snel en bent in staat kritisch naar processen te kijken. Je enthousiasmeert het team en stimuleert de gezamenlijke doelen. Je hebt een HBO denk- en werkniveau.

Ons aanbod
Een uitdagende baan die bij voorkeur parttime wordt ingevuld (0,8 FTE, een en ander in overleg). We bieden je tevens de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. 

Ben je enthousiast geworden?
Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben je gemotiveerd om met ons team de schouders er onder te zetten? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Teun Kock, t.kock@hkp-notarissen.nl . Voor meer informatie over de functie en ons kantoor kun je ook telefonisch contact opnemen met Teun, telefoonnummer 040-2436000.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Printversie

Naar boven